Бизнесменът Петър Христов не е убит заради неуредени бизнес отношения. 

...
Бизнесменът Петър Христов не е убит заради неуредени бизнес отношения. 
Коментари Харесай

Яков Джераси: Петър Христов бе приятел на военния министър на Израел

Бизнесменът Петър Христов не е погубен поради неуредени бизнес връзки. 

Това твърди неговият другар Яков Джераси, който е приказвал с Христов минути преди да бъде разстрелян пред офиса си на столичната улица " Ралевица ". 

Аз съм горделив, че съм негов другар. Той ми се обади на първо време да ми честити за Новата година, тъй като той тъкмо се върна със фамилията от почивка. Причината за диалога ни беше едно събитие на 30 януари, което той води по случай 80-годишнината на професор Михаил Бар Зоар, тъй като той писа книгата „ Хватката на Хитлер ”. Тази книга отвори България пред света ”, споделя Яков Джераси по Нова тв. 

Той е човек, който обича да работи. Прозрачен е. Там няма скришни неща! Петър Христов доста ще липсва и в Израел. Той е пръв другар на министъра на защитата на Израел, беше мост, когато нещата не вървяха, сподели още Яков Джераси. Джераси описа още, че Христов трябвало да пътува с кметовете на Видин, Свищов, Никопол, Рудозем, Благоевград, Неделино, Горна Оряховица и други - общо 12 градоначалника, за Израел за обмяна на опит. 

Думите на Джераси се удостоверяват и от фирмените регистри - в листата със свързани с убития Христов лица на " Дакси " попадат десетки имена на израелски жители.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР